malas_companias

Lluny de pensar que es tracta d’un pas més en l’esdevenir de la història, la globalització i la conquesta de l’espai supranacional per part de les empreses transnacionals es deu a decisions polítiques i a la imposició ideològica del projecte neoliberal. La suposada neutralitat i asèpsia ètica de les relacions empresarials globals no és més que una interessada ficció que beneficia unes elits globals.

Les “males companyies” no són cap excepció. Són el fruit de mecanismes d’explotació al servei de l’enriquiment d’uns pocs a costa del patiment de les majories socials. En aquestes pàgines es denuncia la violació sistemàtica dels drets humans que duen a terme les grans corporacions que controlen l’economia global.

L’argumentació està il·lustrada amb exemples documentats , gràcies a la col·laboració i l’activisme d’organitzacions i persones de tot el món, que romanen en la primera línia de la lluita contra les empreses transnacionals .

——————————————-

Lejos de pensar que se trata de un paso más en el devenir de la historia, la globalización y la conquista del espacio supranacional por parte de las empresas transnacionales se debe a decisiones políticas y a la imposición ideológica del proyecto neoliberal. La supuesta neutralidad y asepsia ética de las relaciones empresariales globales no es más que una interesada ficción que beneficia a unas élites globales.

Las “malas compañías” no son ninguna excepción. Son el fruto de mecanismos de explotación al servicio del enriquecimiento de unos pocos a costa del sufrimiento de las mayorías sociales. En estas páginas se denuncia la violación sistemática de los derechos humanos que llevan a cabo las grandes corporaciones que controlan la economía global.

La argumentación está ilustrada con ejemplos documentados, gracias a la colaboración y al activismo de organizaciones y personas de todo el mundo, que permanecen en la primera línea de la lucha contra las empresas transnacionales.

Malas Comañías en Facebook

Lee el prólogo del libro aquí

¿Quieres proponer una charla sobre el libro?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s