(castellano debajo)

Necessiteu un cop de mà?

El col·lectiu RETS ofereix orientació a organitzacions o grups d’activistes en lluita amb el poder corporatiu. Si necessiteu un cop de mà en la recerca sobre una empresa o grup d’empreses per a una campanya de defensa dels drets humans o dels drets laborals us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Serveis i assessoraments

Necessiteu una investigació rigorosa, clara i precisa per portar a terme una campanya de denúncia o d’incidència enfront del poder corporatiu? Us oferim tres formes d’assessorament o de suport extern:

  • Portem a terme investigacions per encàrrec sobre impactes de les Empreses Transnacionals
  • Us podem acompanyar en un procés d’investigació propi. Us facilitarem eines de treball, fonts de dades i d’informació i assessorament metodològic en el vostre projecte de recerca.
  • Realitzem tallers de recerca a mida per grups d’activistes.
  • Donem suport a campanyes creades o ajudem a crear de noves.

———————————————————————

Os echamos una mano?

El Col·lectiu RETS ofrece orientación a organizaciones o grupos de activistas en su lucha contra el poder corporativo. Si necesitáis una ayuda puntual para investigar a una empresa o grupo de empresas para una campaña de defensa de los derechos humanos o los derechos laborales os podéis poner en contacto con nosotrxs.

Servicios y asesoramientos

¿Necesitáis una investigación rigurosa, clara y precisa para llevar a cabo una campaña de denuncia o de incidencia frente al poder corporativo? Ofrecemos tres formas de asesoramiento o de apoyo externo:

  • Llevamos a cabo investigaciones por encargo sobre impactos de las Empresas Transnacionales
  • Podemos acompañar en un proceso de investigación propio. Os facilitaremos herramientas de trabajo, fuentes de datos y de información y asesoramiento metodológico en vuestro proyecto de investigación.
  • Realizamos talleres de investigación a medida para grupos de activistas.
  • Damos apoyo a campañas creadas o ayudamos a crear nuevas.

CONTACTE // CONTACTO