El dia 21 de juliol de 2015 les entitats que impulsen la campanya Caixabank Sense Armes i Banca Armada es van reunir amb la responsable de Responsabilitat Social Corporativa i el vicepresident de Caixabank.

Com a conseqüència de la darrera intervenció de la campanya a la Junta d’Accionistes, la campanya Caixabank Sense Armes va rebre la proposta d’una reunió amb l’entitat financera.

Les entitats que conformen la campanya Caixabank Sense Armes van decidir acudir a la reunió amb l’objectiu de reiterar els fets que motiven les denúncies a les Juntes d’Accionistes del banc relatives a les seves inversions en armes.

Entre d’altres temes, va destacar la discrepància per part de Caixabank en relació a la qualificació com a indústria militar d’algunes empreses, com és el cas de INDRA, que és considerada per qualsevol centre d’estudis de pau i seguretat i inclús pel propi sector industrial militar, com una empresa que dedica un percentatge de la seva producció (al voltant del 20%) a Defensa.

Tanmateix, considerem positiva per a la repercussió de la campanya l’intercanvi d’opinions amb les pròpies entitats financeres. No obstant això, l’única cosa positiva seria que aquestes deixessin d’invertir en qualsevol tipus d’armament de manera creïble i verificable. Mentre Caixabank continuï finançant indústries armamentistes ho continuarem denunciant, no només a les Juntes d’Accionistes sinó cada dia a través d’accions de conscienciació de la ciutadania.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s