Divendres 24 es compleix un mes de la catàstrofe de l’Edifici Rana Plaza de Bangla Desh. 1.127 morts i 1-600 persones ferides després, el desastre ja no és notícia. Però la pressió sobre les marques responsables ha de continuar.

– Reclamem la indemnització immediata per part de les marques responsables a les víctimes (a l’estat espanyol Mango i el Corte Inglés). El patiment causat és irreparable però més de dues mil famílies s’han quedat sense ingressos, s’ha d’atendre a les necessitats d’aquestes famílies amb urgència.

– Instem a que les empreses transnacionals signin immediatament l’Acord de seguretat laboral i contra els incendis

– Assenyalem a les marques de moda perquè es responsabilitzin de les seves treballadores, les que, a causa d’una globalització capitalista depredadora, són peça clau per a l’obtenció dels seus beneficis.

Divendres 24 citem a les persones i col·lectius que vulguin explicitar i dirigir la seva protasta a El Corte Inglés i Mango a les 17.30 al centre de la plaça Catalunya de Barcelona.

Als col·lectius que autònomament realitzin accions de protesta als establiments comercials d’altres punts del territori català els demanem que ens facin arribar material gràfic o audiovisual de les seves accions.

OCTAVETA INFORMATIVA BANGLADESH

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s