En el marc de la nostra estratègia d’activisme accionarial, volem tornar a participar a les Juntes Generals d’Accionistes de Banc Santander i BBVA, que es celebraran el mes de març de 2013. Volem denunciar davant els mitjans de comunicació i tots els i les accionistes allà presents les inversions de Banc Santander i BBVA a la indústria armamentística.

Aquesta activitat s’enmarca en la campanya Banca Armada que impulsem juntament amb el Centre Delàs d’Estudis per la Pau de Justícia i Pau i l’Observatori del Deute per la Globalització (ODG).

Tens accions de BBVA i/o el Banc Santander?

Et demanem la teva ajuda mitjançant la cessió de les teves accions per poder tenir veu a la Junta. Si estàs interessat/da en col·laborar en aquesta acció necessitem que ens facis arribar la teva targeta de participació signada abans de l’11 de març (en el cas del BBVA) i durant tot el març (en el cas del Banc Santander).

Per fer-nos-la arribar o qualsevol dubte que tinguis, ens pots contactar a: info@bancsantandersensearmes.org oinfo@bbvasensearmes.org.
Més informació:

Banc Santander sense armes
BBVA sense armes
Banca Armada
Banca Limpia
Finanzas Éticas
Demana Banca Ètica

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s