Feu-ne difusió!Del 19 al 25 de Novembre farem una recollida massiva de firmes on-line perquè l’aigua és un bé essencial per a la vida, i l’accés a l’aigua potable i al sanejament està reconegut com un dret humà fonamental per les Nacions Unides.

Desgraciadament, les empreses privades i els nostres governants insisteixen en tractar-la com una mercaderia, com un negoci més, enlloc de l’interès comú d’un servei social bàsic i públic.

A Catalunya ens trobem amb molt processos mercantils en marxa, la privatització d’Aigües Ter Llobregat, el no compliments de cabals ambientals als nostres rius, municipis en els que opera AGBAR sense concessió o l’entrega de la gestió pública de les depuradoes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona al sector privat. Tot això, lluny de ser mesures anti crisis, està fent que el servei s’encareixi i pugin les tarifes innecessàriament a la vegada que endeutem la qualitat del servei dels pròxims 50 anys que duraran les concessions

Des de la plataforma Aigua és Vida (https://plataformaaiguaesvida.wordpress.com/) treballem per deixar la gestió de l’aigua fora de les lleis del mercat, perquè l’aigua segueixi sent de tots i totes i per recuperar-ne la gestió pública, directa, transparent i participativa.

És per això que hem iniciat conjuntament amb centenars d’entitats de d’arreu d’Europa una Iniciativa Ciutadana Europea (una Iniciativa Legislativa Popular – ILP) perquè el Parlament Europeu deixi l’aigua fora de les lleis del mercat.

Per signar la petició europea, segueix aquest enllaç:

https://plataformaaiguaesvida.wordpress.com/que-passa-amb-laigua/

Fem front a l’onada de privatitzacions! Actua!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s