Això és Responsabilitat Social Corporativa: Rentar-se la cara davant la societat amb exercicis de cinisme com aquest. Donar 20 milions d’euros a Cáritas mentre les seves empreses exploten obreres de tot el món. Les treballadores que cusen la roba de Zara a BanglaDesh cobren menys de 34 euros al mes (i no, a Bangla Desh no es pot viure amb 34 euros per molt barat que sigui tot allà), a la Índia 65 euros al mes, a Marroc menys de 200…
Per no parlar del treball subcontractat a tallers clandestins, el trencament de relacions amb fàbriques proveïdores catalanes i gallegues que han deixat a centenars de treballadores al carrer…
No, senyor Ortega, donant 20 miliions a Cáritas no es guanyarà vostè el cel.

Fuente: EuropaPress

La Fundación Amancio Ortega y Cáritas han firmado un convenio de colaboración por el que la institución donará 20 millones de euros a la labor social de la Iglesia para su Programa de atención básica en España.

Foto: EuropaPress

De esta forma, la fundación pone a disposición de Cáritas 20 millones de euros para afrontar las necesidades en materia de alimentación, ayuda farmacéutica, servicios de vivienda y material escolar, entre otros.

El programa se desarrollará desde la fecha de la firma del presente convenio hasta finales de 2013 para fortalecer las acciones de ayuda que Cáritas lleva a cabo en toda España a favor de las personas y familias más necesitadas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s