Aquest era el títol de la jornada en la que la Asociación Española para el Mecenazgo Empresarial, el Banc Santander, Eroski, la Fundación Lealtad, la Fundación Unicef, el Cercle d’Economia i IO van intercanviar-se lloances durant més d’una hora i mitja deixant per la posteritat reflexions que aporten un nou punt de vista al món de la cooperació i de les entitats no lucratives.

Per esmentar un exemple que no apareix al vídeo:

– “La forma jurídica de Fundació és la més apropiada per a la cooperació internacional. Va ser un gran encert abandonar el format d’associació i convertir-nos en una Fundació. Al cap i a la fi en una associació la participació tampoc és real” (Consuelo Crespo, presidenta de la Fundació Unicef Comité Español)

Els nostres coneguts Roger Peña i Pilar Rodríguez han obert recentment la consultora AETN per ajudar a les ONG a fer els deures i a informar de totes les seves activitats als filàntrops empresaris que tenen a bé fer donatius per ajudar als països del Tercer Món. En el vídeo també queden recollides les seves inquietuts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s